Ons blog

Beleef mee

Een bonte verzameling van belevenissen

Geluk!

Geluk!

  Zeehonden, soms kom je ze zomaar tegen op het strand. Maak tijdens je verblijf in Zeeland een lekkere lange strandwandeling.  Misschien heb je ook geluk dat je er één tegenkomt!   

Hertelijk welkom!

Hertelijk welkom!

Deze dieren weleens in het wild gezien? In het prachtige bos van Oostkapelle kom je ze bijna altijd tegen.  Een wandeling door het bos is daarom extra genieten van natuur!    

Herfst, zoveel kleuren!

Herfst, zoveel kleuren!

De bosrand begint te kleuren, de zon schijnt...En als er dan regen valt komt er een schitterende regenboog. We hebben er samen van staan genieten!  Prachtig...!  

Weer voor op het terras!

Weer voor op het terras!

Bijna begint de herfst. Maar dit weekend wordt het nog zomers warm! Dat wordt genieten op het terras van een heerlijk zonnetje en een prachtig uitzicht. En de bbq, die kan ook nog wel een keer aan! Zo houden we de zomer nog even vast!  

Nazomer in Zeeland!

Nazomer in Zeeland!

Het is genieten met overdag een heerlijk zonnetje en 's morgens en 's avonds een prachtige zonsopkomst en zonsondergang!   

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust!

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust!

Even een frisse neus halen? Een heerlijke wandeling maken en de wind door je haren voelen?  Dat kan prima hier langs de Zeeuwse kust! En daarna lekker "thuiskomen" in één van onze sfeervolle huisjes! Dat is pas vakantie!  

Vrijheid, blijheid…

Vrijheid, blijheid…

  De kinderen vermaken zich hier prima! Heerlijk buiten spelen, trampoline springen of een balletje trappen. En als de kinderen genieten, genieten de ouders ook!  

Beleef de
rust, ruimte en natuur

Vragen?

Hebt u vragen? Stel ze gerust…

Antwoorden

Misschien vindt u een antwoord bij de ‘veelgestelde vragen‘?

mail@debontebeleving.nl

Oude Domburgseweg 1

4356CA Oostkapelle NL 

+31 (0)6 - 237 660 33