Over ons

Familie De Bonte

 Graag stellen we ons aan u voor

Frans

Frans

Beheerder/eigenaar

Hoi! Frans is mijn naam, geboren in het Zeeuwse dorpje Grijpskerke. Als zzp’er ben ik actief in de bouw bij de Bonte Bouw. In m’n vrije tijd ben ik ook graag aan het klussen in en om het huis. Als er dan nog meer vrije tijd is ga ik graag wandelen of hardlopen in onze ‘achtertuin’, het bos en strand. Ik vind het leuk om gasten te kunnen ontvangen in onze huisjes. Wie weet tot ziens!

Marieke

Marieke

Beheerder/eigenaar

Hoi! Ik ben Marieke. Geboren in de stad Vlissingen. Sinds 2017 wonen Frans, Naomi, Micha en ik in het mooie dorp Oostkapelle. Ik geniet daar van de prachtige natuur in onze omgeving, waar ik veel wandel en hardloop. Ik ben graag bezig in en om het huis. Zorgen voor een goede sfeer en gezelligheid vind ik leuk en belangrijk. Dat hoop ik ook zeker voor u als gast te doen!

Naomi

Naomi

Fotograaf/blogger

Hoi! Ik ben Naomi en ik ben in 2004 op het prachtige Zeeuwse eiland ter wereld gekomen. Als ik niet aan het werk ben of op school zit, loop ik door de natuur met mijn camera of zit ik muziek te maken. Hiernaast kan ik enorm genieten van kleine dingen: een heerlijk bakje koffie, een feestje en mijn familie en vrienden. Het maken van sfeervolle plaatjes en herinneringen vind ik leuk. Wanneer jullie een blijvende herinnering willen aan de vakantie, zie ik jullie graag voor mijn lens.
(Check deze site of Insta: @_photonom_)
Sea You! ?

Micha

Micha

Voetballer/trampolinespringer

Hoi! Ik ben Micha en ik ben tien jaar oud. Ik ben een sportieve jongen.

Mijn hobby’s zijn trampolinespringen, steppen en voetballen. En ik speel graag met Yara, onze hond. Dus ik ben vaak buiten te vinden!

Ezra

Ezra

Ontdekker

Hoi! Ik ben Ezra en ik ben nog maar net begonnen om de wereld om me heen te ontdekken.

M’n wereldje wordt steeds groter en ik geniet van alles om me heen!

Beleef de
rust, ruimte en natuur

Vragen?

Hebt u vragen? Stel ze gerust…

Antwoorden

Misschien vindt u een antwoord bij de ‘veelgestelde vragen‘?

mail@debontebeleving.nl

Oude Domburgseweg 1

4356CA Oostkapelle NL 

+31 (0)6 - 237 660 33